Important

ÎNTR-O SINGURĂ ZI: 15 permise de conducere suspendate de poliţiştii maramureşeni

Având în vedere că principala cauză a evenimentelor rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă o constituie viteza excesivă, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au acţionat ieri, 10 iunie, pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză.

Din cei 97 de conducători auto opriţi pentru control, 66 au fost sancţionaţi pentru diferite abateri rutiere. Dintre aceştia 54 au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea sancţiunilor aplicate depăşeşte 40.000 de lei.

În 14 cazuri diferenţa dintre viteza legală şi viteza înregistrată de aparatura radar utilizată a generat pentru conducătorii auto suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Un alt conducător auto a rămas fără permis după ce a efectuat o depăşire neregulamentară.



Te-ar putea interesa si

IJJ MARAMUREŞ: Acțiuni preventiv-educative la Școala Numărul 8 din Borșa

Redactie

INTERVENŢII DE SUCCES: Trei cazuri de patologie aortică abdominală complexă, cu risc vital, rezolvate endovascular la Spitalul Judeţean Baia Mare

Redactie

CHEF ÎN PANDEMIE, FĂRĂ NICIO REGULĂ: Eveniment privat întrerupt de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult