Recomandate

AU FOST REŢINUŢI: Doi maramureşeni reţinuţi pentru acte de violenţă

Combaterea infracţiunilor comise cu violenţă este o prioritate profesională a poliţiştilor maramureşeni.

În scopul creşterii gradului de siguranţă al cetăţenilor, prin dispunerea de către organele judiciare a unor măsuri preventive privative sau restrictive de libertate, se împiedică sustragerea persoanelor bănuite de comiterea faptei de la urmărirea penală şi se previne comiterea altei infracţiuni.



După ce bărbatul în vârstă de 31 de ani din Baia Mare, reţinut de poliţişti pentru lovirea cu un cuţit a unei persoane într-un local public din municipiu, a fost prezentat instanţei şi aceasta a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, împotriva altor două persoane s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru fapte comise cu violenţă.

Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din comuna Călineşti care a fost identificat de poliţişti la scurt timp după ce a comis o tâlhărie asupra unei femei din Ocna Şugatag şi despre un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru tâlhărie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta, în urma unei coliziuni minore în trafic, a exercitat acte de agresiune asupra celuilalt şofer şi asupra maşinii acestuia şi l-a deposedat prin violenţă de o sumă de bani. Partea vătămată, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a sesizat poliţia.

Ambii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor cu violenţă poliţia vă recomandă să evitaţi persoanele în stare de ebrietate, să evitaţi consumul de băuturi alcoolice în exces care poate avea drept efect diminuarea considerabilă a capacităţii de reacţie, să nu vă implicaţi în dispute cu persoane pe care nu le cunoaşteţi şi care ar putea degenera în confruntări violente.

Nu protejaţi infractorii prin tăcere şi indiferenţă. Nu încercaţi să vă faceţi dreptate singuri. Poliţia se află în slujba comunităţii şi este instituţia abilitată pentru rezolvarea conflictelor care au ca efect încălcarea legii.

Te-ar putea interesa si

VIDEO INCREDIBIL: Facturi aruncate lângă un container în cartierul Vasile Alecsandri (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO – CARAMBOL PE DN18 / ACTUALIZARE: O mașină de poliție și trei autoturisme implicate, doi răniți la ieșirea din Vadu Izei spre Sighetu Marmației

Redactie

VIDEO: Impact violent pe bd. Traian din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult