BREAKING NEWSRecomandate

URMARE AGRESIUNE: URECHIOSUL A FOST ARESTAT PREVENTIV. VICTIMA OPERATA PENTRU A TREIA OARA (FOTO)

Revenim cu informatii referitoare la cazul agresiunii comise in clubul de manele Amnezia din Baia Mare. Victima a fost supusa astazi la cea de-a treia interventie chirurgicala. De cealalta parte, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mesaj sfasiitor al victimei

”Datorită unui om dacă pot sa îl numesc așa, am petrecut câteva zile prin spital, datorită tot acestui individ azi am făcut a 3-a operatie, datorită lui familia mea a suferit și a plâns zile și nopți întregi. Când o sa îmi privesc brațul și o sa văd acea cicatrice o sa îmi aduc aminte ca Dumnezeu a fost lângă mine!

Puteam sa rămân fără mana sau sa nu mai fiu acuma printre persoanele care ma iubesc cu adevărat. Am suportat dureri groaznice in fiecare zi și noapte, dar asta nu m-a doborât. M-au doborât insă lacrimile fiicei și sotiei mele. Nu șmecheria și afirmațiile te fac om. Om e acela care are cei 7 ani de acasa, care are respect fata de aproapele lui! Dar acestui individ ii lipsesc toate cu desavarsire! Dumnezeu o sa aibă grija de fiecare in parte !” a scris David Gal, victima

Ce a hotarat instanta?

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2316/P/2018, din data de 12.06.2018 şi în consecinţă, În temeiul art. 223 alin.1 lit. d şi alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 12 iunie 2018 până la 11 iulie 2018, inclusiv, a inculpatului: V.F. cu antecedente penale, sub acuzaţia de comitere a infracţiunilor de:

– lovire sau alte violente, faptă prev. de art. 193 alin.2 din Codul penal – tulburarea ordinii si linistii publice, faptă prev. de art. 371 Cod penal, ambele infracţiuni cu aplicarea art. 38 alin.2 din Codul penal. Respinge solicitarea inculpatului în sensul de a se dispune împotriva acestuia o măsură preventivă mai puţin restrictivă de libertate.

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi Ministerul Public.

CITESTE SI:

EXCLUSIV: Tânăr înjunghiat într-un club din Baia Mare. Agresorul este căutat de poliţie (GALERIE FOTO)

ACTUALIZARE: După două zile, „Urechiosul”s-a predat. Poliţiştii i-au dat mandat de reţinere (foto)

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: Oana Puicar, o tânără din Strâmtura, are nevoie de ajutorul nostru!

Vasile Dale

A AJUNS LA GHERLA: Condamnată pentru furt, găsită în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul unei mașini ”bengoase” trece printre barierele de pe centura Băii Mari. La volan ar fi fost fiul vicepreședintelui PSD al CJ Satu Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

3 mesaje

Ionuț Doctorul iunie 14, 2018 at 10:24 pm

Mirciuca, Săndel si Florin sunt în arest. Neluțule, ce mai aștepți? Îți faci socrii de rușine.

Raspunde
Antonescu iunie 15, 2018 at 2:30 pm

cred că era o știre buna dacă se anunța autopsia acestui morman de bălegar (cioroi), nu operațiile efectuate.
Ca atare… o știre de căcat!

Raspunde
Tepes iunie 15, 2018 at 3:56 pm

Știre de căcat… era o știre bună dacă, era vorba despre autopsia acestui morman de bălegar (cioroi împuțit).

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.