Şansele producerii unui accident de circulaţie atunci când şoferul este condus de alcool sunt foarte mari, însă, din păcate, unele persoane ignoră acest aspect.

Un caz înregistrat ieri, după ora 20.00, de poliţiştii din Şomcuta Mare, vine să certifice veridicitatea celor spuse.

Un băimărean a urcat la volanul autoturismului cu o concentraţie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alcoolul consumat a contribuit la diminuarea accentuată a capacităţilor senzoriale şi motrice astfel că, odată ajuns pe raza localităţii Mogoşeşti, băimăreanul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a ajuns cu autoturismul în şanţul de pe marginea drumului.

Din fericire, în momentul respectiv nu s-au aflat pietoni pe acel tronson de drum. Norocoşi au fost şi şoferii care se deplasau pe D.J. 108E şi s-au intersectat cu autoturismul condus de băimărean.

Deşi nu a fost rănit, şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Dacă aţi consumat alcool, nu urcaţi la volan! Riscaţi să întrerupeţi cursul unor vieţi, să vă pierdeţi permisul sau libertatea! Poliţiştii vă recomandă ca atunci când sunteţi în stare de ebrietate să vă deplasaţi cu taxiul sau cu mijloace de transport în comun!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.