Important

PLAN DEJUCAT DE POLIŢIŞTII DIN TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Doi tineri prinşi, la scurt timp după ce au furat două biciclete de pe raza judeţului Satu Mare

Bicicletele sunt atractive nu doar pentru iubitorii mişcării pe două roţi ci şi pentru cei care cred că-şi pot rotunji veniturile.

Cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, planul unor tineri care au sustras două biciclete cu intenţia de a le vinde a fost zădărnicit de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş.

În urma activităţilor de cercetare efectuate s-a constatat că cei doi tineri, unul de 16 ani din judeţul Bistriţa Năsăud şi unul de 22 de ani din Baia Mare, au sustras bicicletele ieri dimineaţă, de pe raza localității Băbășești, judeţul Satu Mare, unde au fost lăsate neasigurate.

Doar pe una dintre ele au reuşit să o vândă, planul fiindu-le încurcat de intervenţia poliţiştilor, care i-au depistat pe raza localităţii Buşag.

Ambele biciclete au fost recuperate şi restituite proprietarilor. Cei doi tineri sunt acum cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

Bogdan Lari MIHEI, președintele Autorității Vamale Române a participat la inaugurarea reluării traficului feroviar cu Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Valea Vișeului – Dilove

Vasile Dale

Creșă ultramodernă pentru 110 copii din Vișeu de Sus Investiție de 22,5 milioane lei

Vasile Dale

Comunicat: Federația „Solidaritatea Sanitară” notifică Guvernul privind declanșarea grevei împotriva politicilor sale sociale și economice

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.