BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ÎN PLIN POST / ACTUALIZARE: Chef cu băutură și tort cu ocazia hirotonirii noului arhiereu vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului. Ce spune părintele Cristian Ştefan, purtătorul de cuvânt al Episcopiei

Arhimandritul Timotei Bel a devenit duminică, 24 iunie, arhiereu vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului sub oblăduirea ÎPS Andrei Andreicuț.

În plin post, a urmat un chef cu băutură și tort dulce, conform Cancan.ro.

Din primele informații, atmosfera s-a înveselit pe final, grație licorilor bahice prezente la fața locului. Credincioșilor prezenți la eveniment li s-au împărțit sărmăluțe de post.

Sursa: Cancan.ro

ACTUALIZARE

Părintele Cristian Ştefan, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, a declarat, pentru Axanews.ro, că “a fost o masă după slujbă, iar cineva a vrut să îi facă o surpriză noului Arhiereu Vicar şi a ieşit ce a ieşit.

Era o machetă, nu era un tort pe care să îl poţi mânca. Nu era comestibil tortul. A fost o masă, duminică a fost dezlegare la peşte, deci nu a fost nimic care să poate fi interpretat, cum ar vrea unii”.

Te-ar putea interesa si

NU VĂ LĂSAŢI ÎNŞELAŢI! Băimărean, victima unei înşelăciuni în urma telefoanelor primite de la „nepotul” din Londra

Vasile Dale

BRACONAJ LA BOTIZA: Arme letale ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare

Vasile Dale

FOTO VIDEO EXCLUSIV / CE PANDEMIE LA SIGHETU MARMAȚIEI – ZICI CĂ VINE SFÂRȘITUL LUMII: Aglomeraţie în magazine, bănci, pe trotuare. Îmbulzeală peste tot

Redactie

2 mesaje

Ion iunie 26, 2018 at 12:41 pm

Să nu îl supărăm pe Dumnezo

Raspunde
Claudiu iunie 26, 2018 at 7:13 pm

La suparat deja IPS Iustin când a semnat sinodul din Creta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.