BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

PREA TARE, PREA CA LA TARA: CU UN CAL PUTERE, VITEZA PE DN1C (E58) LA IESIRE DIN SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Prea tare, prea ca la tara, prea ca-n Romania. Sau mai bine zis: lasa-o asa ca e bine! Cu toate ca in legislatie se spune clar faptul ca pe un drum european sau expres circulatia atelajelor, bicicletelor, tractoarelor este strict interzisa, in Maramures insa, pe singurul drum national cu rand de drum european DN1C – E58, TOTUL ESTE INSA PERMIS!

Politistii nu prea au ce face pentru ca autoritatile locale din fiecare comuna prin care trece drumul european ar trebui sa asigure tuturor participantilor la trafic cai alternative. Dar la noi in Maramures, nici vorba de asa ceva.

Ne referim astazi strict la portiunea din DN1C (E58) Baia Mare – Dej, de la intrarea in judet (in pasul Mesteacan) pana la sensul giratoriu de la Clubul Vacarilor (intrare in Baia Mare).



Iar astazi va prezentam niste imagini video inregistrate la iesirea din orasul Somcuta Mare spre Satulung.

Un vlajnic adolescent, un soi de Pintea de pe Calea Miresului, gonea la adapostul unui cal putere, calare pe partea carosabila a DN1C. Fireste printre masini, tir-uri si alte vehicule. Cu toate ca bietul animal tresarea din toate incheieturile cand se apropia cate-o masina, barosanul Pintea il strunea fara probleme.

Noroc cu soferii care obisnuiti cu atatea obstacole neferiste pe un drum european, circula mai nou cu viteza melcului-turbat pentru a nu da apoi cu subsemnatul pe la cele sectii de politie, in cazul nefericit al unui eveniment rutier.

Si totusi: oare are calul asigurare obligatorie?

 

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Microbuz răsturnat în şanţ la Moisei. Pasagerii au ieşit pe geam (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

VIDEO – RUPERE DE NORI: Zeci de kilometri de străzi din Borșa au fost distruse de o viitură puternică

Vasile Dale

MAI MULTE VIEŢI SALVATE / ACTUALIZARE: Prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Tânărul de la care au fost prelevate organele a decedat în urma unui accident rutier produs în Borşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult