Important

STAGIU DE PRACTICA: Studenţii Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti invata meserie la IPJ Maramures

În perioada 9 iulie – 3 august, 31 de studenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Viitorii poliţişti îşi vor desfăşura activitatea la diferite servicii şi compartimente din cadrul inspectoratului şi la subunităţi de poliţie, în funcţie de specializările acestora, respectiv ordine şi siguranţă publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi, substanţe periculoase şi poliţie rutieră.

În prima zi de practică, şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Liviu-Constantin Grozavu, i-a întâmpinat pe studenţi la sediul instituţiei, i-a felicitat pentru şcoala pe care o frecventează şi implicit pentru profesia aleasă. Pe lângă faptul că este un motiv de mândrie, cariera pe care o vor urma implică corectitudine, comportament exemplar, iar munca susţinută şi profesionalismul sunt necesare pentru a avea succes. Convins că studeţii se vor conecta la importanţa activităţilor pe care le vor desfăşura şi că vor urma exemplul altor colegi care, în perioada de practică, au facilitat soluţionarea unor cazuri aflate în lucru, şeful inspectoratului i-a asigurat de tot sprijinul şi le-a urat mult succes.

Ofiţerii Serviciului Resurse Umane le-au prezentat studenţilor activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi le-au făcut precizări cu privire la conduita pe care trebuie să o adopte în această perioadă.

Fiecare student a fost repartizat în supravegherea unui tutore profesional, poliţist cu exeprienţă, care are rolul de a îndruma activitatea viitorului poliţist.

Te-ar putea interesa si

Surprize la domiciliu by Cătălina Deac

Vasile Dale

ORDINE DE PROTECŢIE: Pentru că şi-au agresat mamele şi au făcut scandal

Redactie

Realizările Liceului„Alexiu Berinde” din Seini, în urma includerii într-un program destinat liceelor tehnologice agricole

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.