Pe terenul din Baia Sprie s-a desfasurat recent partida revansă de fotbal old boys dintre Minerul din localitate si echipa baimareana Sport Team, in meciul precedent de anul trecut, scorul fiind favorabil pentru băisprăieni, care au învins cu 4-2.


Meciul de vineri s-a desfasurat pe contre, echipa din Baia Sprie a “pus mai bine piciorul la minge”, si in minutul 15 reuseste deschiderea scorului prin Andrei Fila(1-0).

În minutul 22, oaspetii beneficiaza de o lovitura de la 11 m. și Cristian Bărbos aduce egalarea pentru baimareni.

Pâna la finalul primei reprize, echipa din Baia Sprie, reuseste sa conduca pe tabela de marcaj cu 3-1, prin golurile inscrise de acelasi Andrei Fila si “primarul” Alin Bîrda, în urma unui contraatac pornit de la Vasile Dan.

A doua parte a meciului este dominata in mare parte de cei de la Sport Team, care avandu-l in teren pe coordonatorul de joc, Rares Pop-Popescu, reusesc sa inscrie cinci goluri, iar cei din Baia Sprie doar unul.

Primele doua goluri care aduc egalarea, sunt inscrise de Rares Pop-Popescu din 11m. si Bogdan Birle pe un contraatac(3-3, min.58).

La acest scor, în min.65, Rares Pop-Popescu, prinde “o torpila” de la 20 m., cu care îl invinge pe portarul Marius Roșca, si scorul devine 3-4.
Până la finalul jocului, baimarenii îsi maresc avantajul la 3-6(min. 75), prin golurile înscrise de Bogdan Bîrle si același Rares Pop-Popescu, gazdele reusind sa reduca scorul la 4-6, prin Ovidiu Dragos.(min. 80).

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Dan Hrușca si Raul Pteanc.

Echipe

Minerul: Marius Rosca, Andrei Ardelean, Paul Blejan, Vasile Dan, Stefan Muresan, Sebastian Trif, Razvan Somotiuc, Alin Bîrda, Alin Bozga, Alexandru Lupșa, Ovidiu Dragos, Lorant Vincze, Ioan Prodan, Andrei Fila, Robert Vaszita si Miki Hitter.Antrenor Vasile Gherman.

Sport Team: Darius Mihut, Edi Costin, Florin Frent, Dorin Avram, Vasile Terec, Ionut Simon, Sorin Bozantan, Ionut Pop, Daniel Luputi, Cristian Barbos, Bogdan Bîrle, Sergiu Fagi, Alin Gavrila, Ciprian Coste si Ioan Marchis.Antrenor Ioan Marchis.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.