Maramuresul Istoric

BAIA MARE ŞI SIGHETU MARMAŢIEI: Societăţile comerciale, în vizorul poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice

În perioada 18-19 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat activităţi pe raza municipiilor Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul contrafacerii de mărfuri, contrabandei cu tutun şi comerţului cu produse agroalimentare.


Astfel, poliţiştii au efectuat controale şi verificări la sediile a 16 de societăţi comerciale. În urma controalelor au fost constatate patru infracţiuni de contrabandă şi pentru abaterile constatate au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale.

Şapte sancţiuni au fost la Legea nr.8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe și una la H.G. 237/2001 privind accesul, evidența și protecția turiștilor.



Valoarea amenzilor aplicate este de 9 000 de lei. Totodată au fost ridicate în vederea confiscării ţigări în valoare de 3 000 de lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă.

Sub coordonarea procurorului de caz se efectuează cercetări în vederea administrării probatoriului și tragerii la răspundere a persoanelor implicate în comiterea infracţiunilor de contrabandă constatate.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Pagube considerabile provocate de o activitate organizată ilegal pe mașini offroad la Săliștea de Sus

Vasile Dale

CARA DROGURILE CU AUTOCARUL: MARAMURESEAN PRINS CU CANNABIS IN SARASAU (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: TRAGEDIE LA MOISEI – A murit după ce s-a izbit cu mașina de mai multe garduri și porți. Mașina pur și simplu s-a dezmembrat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult