BREAKING NEWSRecomandate

DE LA CITITORI: I-A FURAT JANTELE CU TOTUL SI I-AU LASAT MASINA PE BOLTARI. POLITIA FACE CERCETARI (FOTO)

Grosan Alexandru, un baimarean ce locuieste pe bulevardul Republicii din Baia Mare a avut parte de o „surpriza” neplacuta zilele acestea. Dimineata si-a gasit masina in parcare pe boltari. Rotile disparusera.

„Miercuri la ora 18 am parcat masina Mitsubishi L200, an fabricatie 2009, culoare gri sobolan, in spatele blocului 72 de pe bulevardul Republicii din Baia Mare. In intervalul 1-5 persoane necunoscute mi-au furat rotile cu jante cu tot, model Simex, noi, marime 265/70/16. La ora 10 cand m-am dus la masina am gasit-o pe boltari. Am sunat la 112 si a venit un echipaj al politiei. Apoi a mai venit unul de la criminalistica pentru a lua amprente. Apoi am fost la sediul politiei pentru declaratii. Politistii cauta insa nimic.

Astazi (ieri n.r.) cei de la criminalistica au fost si la gradinita din spate, probabil au cerut imagini de pe o camera de supraveghere montata la intrarea in institutie. Sper sa ii prinda cat mai repede” ne-a spus baimareanul.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Jurnalistul fake săltat şi băgat în arestul IPJ. Şantaja o femeie din Baia Mare cu poze compromiţătoare (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: ATAC LA O STÂNĂ DIN CIOLT – Un bărbat și fiul lui de 19 ani, acuzați că au bătut crunt un cioban din Ciolt

Vasile Dale

PROIECT: CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE PRIN REABILITAREA TERMICĂ ȘI MODERNIZAREA SEDIULUI POLIȚIEI ORAȘULUI BORȘA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.