BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SOCANT IN MARAMURES: UN BAIMAREAN SUSTINE CA A FOST BATUT DE POLITISTI. A INTERVENIT SI AMBULANTA (EXCLUSIV)

Un baimarean ne-a contactat pentru a ne povesti prin ce traume a trecut in cursul serii trecute. El sustine ca a fost lovit de politistii de la ordine publica, iar apoi de mascati. Barbatul spune ca maine se va prezenta la sediul Serviciului de Medicina Legala, apoi va depune plangere penala la IPJ Maramures si la Parchet.

„Eram cu niste prieteni pe o terasa din Baia Mare. La un moment dat a venit un echipaj al politiei si ne-a cerut sa ne legitimam pentru ca cineva sesizase faptul ca era galagie sau ceva de genul. Am crezut ca glumesc pentru ca era localul meu. Totusi, le-am datele si am vrut sa merg la masina dupa el. Nu m-au lasat sa merg si m-au dus spre masina lor pentru a ma duce la sediul politie. Pe drum am fost lovit de unul dintre politisti de mi-a tasnit sangele din nas. Apoi unul dintre mascati m-a lovit iarasi pana sa vina salvarea.

Am mers la spital si mi-am facut toate analizele pentru ca fata imi era plina de sange. Luni dimineata imi scot certificat medico-legal si depun plangere penale impotriva lor. Eu cred ca totul a fost premeditat. Puteau sa vina cu mine pana la masina sa le dau buletinul. Chiar nu pot sa inteleg comportamentul lor golanesc. Asa inteleg ei sa fie in slujba cetateanului? Sa loveasca oamenii?” ne-a declarat baimareanul.



Vom cere un punct de vedere oficial si din partea conducerii Inspectoratului Judetean de Politie Maramures referitor la acest incident regretabil.

ACTUALIZARE

Conducerea IPJ Maramures a dispus efectuarea de verificari in acest caz pentru a analiza daca cele relatate de baimarean sunt sau nu reale. Rezultatul anchetei va fi facut public.

foto@arhiva

Te-ar putea interesa si

NOROC CU O PARTE A PRESEI: Primarul dă termene, dar oare va plăti? Constructorul spune că are facturi restante de 1,4 milioane de lei. A venit curentul pentru elevii de la Șincai

Vasile Dale

EXCLUSIV: IPJ Maramureș are și al doilea adjunct al inspectorului șef pe linie de ordine publică. Vezi cine este

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Ei sunt principalii suspecți de pe Valea Vaserului – Un pădurar de la OS Vișeu de Sus și doi fii ai acestuia. Au fost arestaţi preventiv (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

raul august 6, 2018 at 10:50 am

Actualizare ?

fara motiv nu prea cred ca politistii au inceput sa dea intr-un nevinovat.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult