BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: IMPACT INTRE UN ECHIPAJ SMURD SI DOUA AUTOTURISME LA VADU IZEI (FOTO/VIDEO)

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul national 18 la Vadu Izei. Din primele informatii se pare ca in eveniment au fost implicate trei autovehicule: un echipaj SMURD cu pacient, si doua autoturisme.

Conform informatiilor oficiale pacientul din SMURD nu a suferit leziuni in urma accidentului. Acesta a fost preluat de un echipaj al Ambulantei si dus la spital.

Traficul este blocat in zona.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact circumstantele producerii accidentului urmand a se dispune masuri legale.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale accidentul s-a produs din cauza unui sofer care circula dinspre Sighet spre Baia Mare si care nu a acordat prioritate de trecere echipajului SMURD aflat in misiune, ce avea semnalele acustice si luminoase in functiune.

Echipajul SMURD era in depasirea unei coloane de masini, dar soferul care circula din sens opus nu i-a acordat prioritate de trecere. In incercarea de a evita impactul frontal, autospeciala SMURD a acrosat un autoturism din coloana, apoi a fost proiectat intr-o alta masina aflata tot in coloana. Soferul vinovat si-a continuat drumul, el fiind cautat la aceasta ora de politisti.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: PUȘI ÎN LIBERTATE – Trei suspecți în bătaia de pe Grănicerilor au fost eliberați din arestul IPJ Maramureș

Redactie

NU S-A INTERVENIT: DOUĂ MAŞINI S-AU CIOCNIT DIN CAUZA CAROSABILULUI ACOPERIT DE ZĂPADĂ (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Vișeu de Sus: Primul oraș din Maramureș care va avea serviciu de transport public local format exclusiv din 10 autobuze electrice

Vasile Dale

2 mesaje

calin august 6, 2018 at 11:35 am

merg ca disperatii

Raspunde
Claudiu august 10, 2018 at 8:19 am

Când vei lucra la urgență vei înțelege de ce! Indiferent cum circula cei de la SMURD sau ambulanta esti obligat sa le acorzi prioritate! De obicei autospecialele SMURD sunt chemate la cazurile foarte grave.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.