Important

OAMENI RESPONSABILI: Încă doi băimăreni, tată şi fiu, felicitaţi de conducerea IPJ, după ce au reţinut un bărbat care a distrus mai multe maşini

foto B1.ro

Numărul persoanelor responsabile, implicate în viaţa comunităţii, este din ce în ce mai mare. Deosebit este faptul că, de această dată, cei implicaţi civic au fost tată şi fiu, ceea ce denotă faptul că adevăratele valori se mai transmit din generaţie în generaţie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.20, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat provoacă distrugeri la mai multe autoturisme parcate pe strada George Pop de Băseşti din municipiul Baia Mare.

Doi băimăreni, tată şi fiu, proprietarii uneia dintre maşinile vizate, au intervenit şi au reuşit să-l reţină. Poliţiştii de ordine publică, ajunşi în scurt timp la faţa locului au constatat că cinci autoturisme parcate în zonă aveau oglinzile distruse.
Tânărul bănuit de comiterea faptelor este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.



Pentru implicarea, curajul de care au dat dovadă şi pentru ajutorul dat autorităţilor, cei doi băimăreni vor fi felicitaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Poliţia este mereu la datorie! Sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi martorii unei infracţiuni! Nu interveniţi dacă consideraţi că vă este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală, însă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente şi detalii ale autorilor!

Aceste aspecte sunt de un real folos poliţiştilor care investighează cazul. Neimplicarea comunităţii protejează infractorii, a căror victimă puteţi fi oricând şi dumneavoastră!

Te-ar putea interesa si

Maramureșul continuă să fie alături de Ucraina. O săptămână plină cu acțiuni de sprijin pentru vecinii noștri de peste Tisa

Redactie

Suntem capabili să pregătim viitorul pentru copiii noștri?!

Redactie

Reducerea violenței fizice și psihologice în unitățile de învățământ maramureșene

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult