BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

POLITIA IN ACTIUNE: Percheziţii domiciliare fectuate de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş

Ieri, 13 august, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au efectuat două percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane cercetate pentru comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

Din cercetările efectuate a reieşit că două femei, în vârstă de 41 respectiv 50 de ani, una angajata unei companii de credite de consum, iar cealaltă operator de servicii poştale, ar fi încheiat contracte de creditare fictive pe numele mai multor persoane fizice de pe raza localităţii Ilba, însuşindu-şi suma de 52 900 lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri şi înscrisuri de natură a proba activităţile ilicite ale persoanelor implicate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Femeie de 84 de ani, accidentată pe str. G. Coşbuc din Baia Mare. Ar fi căzut în fața mașinii

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Cine sunt victimele nenorocite de șoferul unui BMW în stația de autobuz de lângă Mall-ul din Baia Mare

Vasile Dale

Salvatorii montani maramureşeni caută un ucrainean rătăcit în zona Vf. Pop Ivan. Căutarea este îngreunată de întuneric şi de condiţiile meteo

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.