BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

DE CITIT! PIATA ONLINE A PIESELOR AUTO A EXPLODAT IN ULTIMII ANI IN ROMANIA

Numarul foarte mare de romani care au achizitioat autoturisme second hand din Vestul Europei a explodat numarul cererilor pentru piese auto, atat originale cat si aftermarket. Este asadar un adevarat boom pentru comerciantii de piese auto, cel putin in Romania.

In uma cu cativa ani pentru proprietarii romani de autorisme lucrurile erau simple: aveau nevoie de o piesa noua la masina, mergeau urgent la coltul blocului si si-o achizitonau. In 2018 insa, lucrurile sunt mult mai simple: marea majoritate a soferilor prefera sa isi cumpere piesa auto de care au nevoie pentru autoturismul privat direct de pe internet, online.

Decizia de a achizitiona online nu a venit usor, foarte multi soferi romani au privint cu neincredere acest nou mediu. Motivul este oarecum simplu: o comanda online nu iti garanteaza compatibilitatea cu masina ta. Cu toate acestea, comenzile online au explodat in ultimii ani. Motivele sunt oarecum elocvente.

Oferta mare de produse! Online nu vei gasi mii de produse ca intr-un magazin de cartier care e limitat, restrans, de spatiul fizic, ci zeci sau sute de mii de produse pe care le poti analiza si compara in detalii.

Comoditate si confort! Tu ca proprietar al masinii faci comanda din fotoliu sau din pat. Nu trebuie sa te deplasezi, nu trebuie sa alergi de la un raft la altul, nu trebuie sa cari nimic. Totul iti vine direct la usa casei.

Timp pierdut prin magazine! Dupa ce analizezi in detaliu piesa de care ai nevoie, plasezi comanda iar in 10-15 minute aceasta poate fi deja in drum spre tine. Site-urile online de piese auto, ca spre exemplu, autopieseonline24.ro, fac acest lucru posibil, intr-un timp si mai scurt.

Pretul produsului mai mic decat in magazin! Achizitionand online poate fi si cea mai ieftina varianta. Concurenta este la vedere, iar pentru ca site-ul sa poata vinde trebuie sa iti ofere ceva in plus fata de concurenta directa. Fie ca achizitionezi piese de schimb pentru Mercedes, celebra masina germana, sau pentru Toyota, totul va fi mult mai ieftin decat in clasicul magazin de la coltul blocului.

Afli singur informatia! Online afli totul despre brandul unei piese auto, Mercedes spre exemplu, si nu esti nevoit sa tot intrebi vanzatorul despre acest lucru. Poti sa compari cu un alt brand in cateva secunde iar alegerea o faci tu cu un simplu click.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO, VIDEO – TRAGEDIE ÎN VIILE APEI: A murit după ce s-a dat peste cap de câteva ori. A fost aruncat din mașină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

MESAJ GENIAL ADRESAT POLIŢIŞTILOR DIN BAIA MARE: O tânără a lăsat un bileţel pe parbrizul maşinii: ”Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă!”

Vasile Dale

Impact între un autocamion şi autoturism în Satu Mare, un şofer de 80 de ani a decedat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.