BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

IN SFARSIT: Scaunul hidos din giratoriu are o utilitate: Se poate fuma și bea bere stând pe tronul Împăratului Roșu! (FOTO)

Ridicarea Scaunului hidos într-un sens giratoriu din municipiul Sighetu Marmației a iscat vii controverse printre localnici, în marea lor majoritate căzând de acord că este o porcărie. Vorbele spun că de fapt Scaunul ar fi un veritabil Tron pregătit pentru „Împăratul Roșu” (alias Horia Scubli), care va ține de pe acesta cuvântări electorale poporului unit în dorința arzătoare de a-l revota pentru încă un mandat.

Un sighetean, probabil un pic turmentat, a atentat la tronul Împăratului Roșu și cu chiu cu vai a reușit să urce în acesta. Momentul chinului escaladării tronului a fost dat uitării de momentul de fericire maximă pe care l-a trăit bărbatul când, odată aflat în tron, a fumat o țigară și a savurat o bere, fiind primarul municipiului preț de câteva clipe.

Furios, acum că primarul Scubli va afla despre cum unul din pulime i-a ocupat locul, acesta probabil că va pune poliția locală să îl identifice pe amărâtul cu vise mari și va chema jandarmii să îi dea o bătaie soră cu moartea și să îl gazeze bine, pentru ca altă dată să nu mai atenteze la Marele Tron al Împăratului Roșu!

Acest articol este un pamflet, pozele fiind REALE (nu sunt un trucaj).

Sursa foto si text: www.sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

POLITIA IN ACTIUNE: Percheziţii domiciliare fectuate de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş

Vasile Dale

Gabriel Zetea: ”Planul PSD de combatere a pandemiei COVID-19 poate fi aplicat din prima zi de guvernare”

Vasile Dale

ULTRAJ LA PENITENCIARUL BAIA MARE: UN AGENT A FOST INJURAT SI AMENINTAT DE UN DETINUT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.