Maramuresul Istoric

VOIA SĂ AJUNGĂ ÎNTR-UN STAT DIN SPAŢIUL SCHENGEN: Un bărbat din Kazahstan, oprit de poliţiştii de frontieră din Sarasău

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au depistat şi predat autorităților de frontieră din Ucraina un cetățean din Kazahstan, oprit din drumul său ilegal spre Spațiul Schengen.

În 18 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 18.00, au depistat, în apropierea frontierei cu Ucraina, un cetățean afro-asiatic.

Deoarece persoana în cauză nu deținea documente de identitate și nu vorbea limba română, polițiștii de frontieră au luat măsura conducerii acesteia la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este un cetățean din Kazahstan, în vârstă de 23 de ani. Acesta a declarat că își dorea să ajungă într-un stat din Spațiul Schengen.

Conform acordului de readmisie, cetățeanul din Kazahstan a fost preluat, ieri, 19 august, de autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Drumarii au luat-o razna! Un utilaj de deszăpezire a ajuns în curtea unui localnic din Văleni (Călinești). Este al doilea incident de astăzi

Vasile Dale

„Am văzut când a dus-o. A dus o grămadă de fete aşa”. Cum a ajuns copila de 13 ani, care a dispărut timp de 7 zile din Sighetu Marmaţiei, în casa agresorului său

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Accident rutier la Moisei, trei victime – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.