Eveniment

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Doi maramureşeni vor plăti pentru conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a deţine permise de conducere

Poliţiştii maramureşeni organizează permanent acţiuni pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane care pun în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier.

În acest context, ieri au fost depistate două persoane care conduceau autovehicule pe drumurile publice chiar dacă nu deţin permise de conducere. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Un tânăr de 25 de ani, din Cavnic, care conducea un autoturism pe D.J.185, fără a avea acest drept, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, domiciliat în comuna Deseşti.



Accidentul de circulaţie s-a soldat cu pagube materiale. Conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens a părăsit locul producerii accidentului.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au demarat activităţile specifice de cercetare şi l-au identificat la scurt timp. Totodată au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Şi poliţiştii din Şomcuta Mare au depistat în trafic, pe strada Mireşului din oraş, un bărbat 38 de ani, care conducea un autoturism fără permis.

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se poate pedepsi cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Te-ar putea interesa si

PRELUARE 2MNEWS: Director al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare și consilier județean PMP, dusă în arestul IPJ Maramureş – ACTUALIZARE

Redactie

L-AȚI VĂZUT? Polițiștii maramureșeni caută un bărbat de 46 de ani din Vișeu de Sus dispărut der acasă

Redactie

FOTO – Țigări de contrabandă depistate de polițiștii din Baia Sprie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult