Eveniment

GROŞII ŢIBLEŞULUI: Minoră de 15 ani rănită într-un accident de motocicletă. Şi motociclistul a ajuns la spital din cauza neglijenţei

Sâmbătă, 25 august, Poliţia Târgu Lăpuş a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe DJ 171A, în Groşii Ţibleşului, s-a produs un accident rutier.


Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani, care conducea o motocicletă spre Suciu de Sus, a accidentat o minoră de 15 ani care se deplasa în calitate de pieton pe marginea părţii carosabile.

În urma impactului, cei doi tineri au suferit leziuni grave şi au rămas internaţi la Spitalul de Urgenţă Baia Mare sub supraveghere medicală.
Poliţiştii au stabilit că motocicleta era neînmatriculată şi că bărbatul nu avea drept de a conduce. Din cauza leziunilor suferite acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. În cauză continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Femeie lovită pe bd. Traian în timp ce traversa neregulamentar (actualizare)

Redactie

ACTUALIZARE FOTO: Femeie de circa 75 de ani, lovită de tren la Ţicău. A fost dusă cu elicopterul SMURD la UPU Baia Mare, unde a decedat

Vasile Dale

Exclusiv: Crimă la Vișeu de Sus. Suspectul a fost prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.