Un accident rutier s-a petrecut la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Ștefan cel Mare din Sighetu Marmaţiei marţi, 28 august, în jmurul orei 14.00. În incident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Se pare că șoferul unui autoturism Dacia Logan nu s-a asigurat suficient la intrarea pe strada Ștefan cel Mare, fiind izbit de o autoutilitară Ford Transit.

Ambele maşini au fost avariate, dar din fericire nu au fost victime.

Intersecția respectivă este una cu probleme, vizibilitatea fiind foarte redusă, în ultimii ani înregistrându-se câteva zeci de accidente, scrie sighet247.ro

Mai mulți consilieri au cerut în ședințele de Consiliu Local montarea de relantoare (limitatoare de viteză) pe sensul de mers cu prioritate, astfel încât șoferii care intră în intersecție, chiar dacă au prioritate, să intre cu viteză redusă, astfel scăzând riscul de accident.

Din păcate, primarul municipiului a refuzat acest lucru, argumentând că relantoarele respective ar deranja locuitorii din zonă, din cauza zgomotului pe care îl produc autoturismele care trec peste acestea.

sursa sighet247.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.