Recomandate

SIGHETU MARMAŢIEI: Şofer de autobuz, aflat în timpul serviciului, bătut crunt de trei rromi

Un grav incident a avut loc în seara zilei de duminică, în Sighetu Marmaţiei.

Un șofer, în timpul serviciului, aflat la volanul unui autobuz aparținând firmei de transport local MaraNord, a fost agresat de trei rromi, fiind grav rănit, scrie sighet247.ro. Bărbatul se află în stare gravă în Spitalul Județean.

În jurul orei 17:30, șoferul aflat la volanul autobuzului a claxonat un taximetru care se afla staționat în stația de autobuz din cartierul Cuza Vodă din municipiu, pentru a putea intra în stație.

Șoferul taxiului, aparținând firmei Daho Trans, l-a înjurat pe șofer. În urma unor replici între cei doi șoferi, au apărut imediat trei cetățeni de etnie rromă care l-au tras afară pe șofer din autobuz și au început să îl bată cu sălbăticie, lovindu-l cu pumnii și în cap cu o sticlă și, ulterior, tăindu-l cu sticla spartă la mână.

În urma bătăii aplicate, șoferul a rămas în stare de inconștiență, fiind transportat cu salvarea la Spitalul municipal Sighet și apoi la Spitalul Județean Maramureș, aflându-se în stare foarte gravă. Din primele informații, se pare că șoferul s-a ales cu fractură la mandibulă, fractură la mână și alte multiple leziuni la cap și pe corp, precum și alte traume. Conform unor surse, se pare că șoferul autobuzului MaraNord urmează a fi transportat la un spital din Cluj Napoca pentru a scăpa cu viață.

La fața locului a sosit un echipaj de Poliție care a demarat o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș a declarat pentru Sighet 247 că în cauză s-a demarat o anchetă pentru stabilirea stării de fapt și a cauzelor care au generat incidentul, urmând a fi identificate toate persoanele implicate, iar la finalul anchetei urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

Cartierul Cuza Vodă din Sighet este cunoscut ca fiind cu probleme, seara nefiind o zonă sigură, mai mulți cetățeni fiind agresați de către diverși indivizi dubioși, certați cu legea. Din păcate, autoritățile nu au făcut nimic în ultimii ani pentru a remedia problemele existente.

sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Biciclist omorât de un TIR la Mogoşeşti (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INCENDIU TĂUȚII DE SUS: Cinci copii orfani de mamă au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce le-a luat foc casa (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un autoturism aflat în parcarea unui service auto din Baia Mare a luat foc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.