EvenimentRecomandateTara Codrului

DISTRACŢIA SE PLĂTEŞTE: Şofer drogat, oprit de poliţişti în Mireşu Mare. Tânărul s-a ales cu dosar penal

Azi noapte la ora 00.10, pe raza localităţii Mireşu Mare, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei tineri.

Întrucât din autoturism se simţea un miros înţepător, iar conducătorul auto avea un comportament nepotrivit, s-a procedat la controlul autoturismului şi la controlul corporal al celor trei persoane.

Astfel, în scrumiera maşinii a fost găsit un rest de substanţă vegetală susceptibilă a fi o substanţă psihoactivă.

Conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, a recunoscut că a fumat substanţe interzise şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi pentru stabilirea situaţiei de încălcare a legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV / ACCIDENT PE DN 18: Un microbuz înmatriculat în Republica Moldova a ajuns în şanţ, după ce a rupt un stâlp electric. Comuna Moisei a rămas fără energie electrică

Redactie

INCENDIU BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce apartamentul în care se afla a luat foc

Redactie

PERCHEZITII: CASELE MARAMURESENILOR LUATE CU ASALT DE MASCATI. BANI SI 18 MASINI CONFISCATE. 24 DE SUSPECTI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.