Maramuresul IstoricRecomandate

A PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI: Un șofer a rupt cu maşina o poartăm a distrus un gard şi s-a răsturnat pe plafon (foto, video)

Un accident de circulație s-a petrecut în Sighetu Marmaţiei în noaptea de 1 spre 2 septembrie. Un bărbat, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari cu care circula și a ieșit în decor, rupând o poartă și punând la pământ câțiva zeci de metri de gard.

În urma accidentului a rezultat avarierea serioasă a autoturismului cu numere de Marea Britanie, acesta oprindu-se în decor cu roțile în sus.

Accidentul s-a petrecut în zona Făget din Sighet, numit „Cornul Dealului”. Șoferul se deplasa în miez de noapte dinspre Sighet spre Vadu Izei, rulând cu o viteză mult prea mare pentru a putea stăpâni autoturismul.

Până în acest moment nu se ştie câți pasageri se aflau în autoturism sau dacă există răniți. Nici dacă șoferul a fost identificat de către Poliție sau nu.

Vom reveni

Sursa Sighet 247

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Zeci de persoane vindecate de COVID-19 au donat sânge pentru băimăreanca de 25 de ani, internată în stare gravă la spital

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile atacului armat cu cuţitul din centrul oraşului Baia Mare. Cine sunt cei implicați? (actualizare)

Redactie

CJSU MARAMUREŞ: Informaţii oficiale despre cazul EATON FĂRCAŞA

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.