BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FARA PERMIS: UN TANAR DIN BREB A LOVIT CU MASINA UN ADOLESCENT DIN BARSANA, APOI A FUGIT

Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată despre faptul că s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă, iar conducatorul auto a părăsit locul accidentului.

Un tânăr de 18 ani din localitatea Bârsana, în timp ce traversa strada Unirii din localitate prin loc nepermis, a fost acroşat de un autoturism, care după producerea accidentului a plecat în viteză spre localitatea Călineşti. Pietonul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi nu a rămas internat.

În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate de către poliţişti, cu sprijinul semnificativ al unui cetăţean care a fost martor la accident, a fost identificat autorul în persoana unui tânăr de 25 de ani din localitatea Breb. Acesta nu posedă permis de conducere, a fost testat cu aparatul   alcooltest  rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei ori a procurorului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş  îi apreciază pe toţi cei care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi ajută astfel la aplicarea legii. În semn de apreciere, cetăţeanul care a dovedit spirit civic va primi din partea conducerii inspectoratului de poliţie o diplomă de mulţumire.

Sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi martorii unei infracţiuni! Nu interveniţi dacă consideraţi că vă este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală, însă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente şi detalii ale autorilor! Aceste aspecte sunt de un real folos poliţiştilor care investighează cazul. Neimplicarea comunităţii protejează infractorii, a căror victimă puteţi fi oricând şi dumneavoastră! Totodată, recomandăm pietonilor să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare și să evite pe cât posibil deplasarea pe partea carosabilă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cum funcționează Operațiunea BANCOMATUL și care sunt riscurile ca unele afaceri „murdare” să fie derulate de ucraineni în România. Poliția s-a autosesizat (actualizare)

Redactie

COMBATEREA COMERŢULUI ILICIT: Societăţi comerciale din Petrova, Leordina, Ruscova şi Vişeu de Jos, în vizorul poliţiştilor

Vasile Dale

VIDEO: A luat foc acoperişul unei hale de pe str. Electrolizei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.