BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHETU MARMAŢIEI: Şi-a distrus mașina când un capac de canal s-a dislocat sub greutatea acesteia (video)

De un incident neplăcut a avut parte un sighetean marţi, 4 septembrie. În timp ce se deplasa pe strada Pandurilor din municipiul Sighet, circula cu viteza de aproximativ 45-50 km/h.

În momentul în care a trecut peste un capac de canal, acesta s-a dislocat sub mașină, agățându-se în roata din spate și provocând multiple distrugeri: trapez rupt, jantă deteriorată și cauciuc tăiat, scrie sighet 247.

În urma incidentului mașina a rămas imobilizată pe carosabil. Doar o coincidență fericită a făcut să nu fie provocat un accident, șoferul reușind să oprească autoturismul în condiții de siguranță. Pe marginea drumului nu se aflau pietoni la acel moment.

La fața locului au sosit un echipaj al Poliției rutiere, una de la SPG Urbana și una de la Vital SA.

Reprezentanții Urbana au dat vina pe calitatea proastă a capacelor de canal instalate pe întreaga stradă, care sunt foarte subțiri și crapă în timp, fapt ce face ca acestea să sară din poziție atunci când un autoturism trece peste canal. Situația este similară pe mai multe străzi din Sighet.

Reprezentanții Vital i-au spus conducătorului auto că dânșii nu sunt responsabili cu nimic, răspund doar dacă refulează întregul cămin.

Echipa de muncitori de la Urbana a semnalizat respectiva gură de canal cu un indicator rutier, pentru a fi evitată de alți conducători auto.

 

Sursa sighet 247

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / FOTO, VIDEO: Acoperişul unei case de pe str. Victoriei, făcut scrum

Vasile Dale

EXCLUSIV: Bătaie cu scaune de pe o terasă din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

Vasile Dale

EVENIMENT RUTIER: Doi maramureșeni și un sălăjean au ajuns la Spital în urma a doua accidente (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.