BREAKING NEWSEvenimentNationalTara Codrului

INTERVENŢIE ÎN FORŢĂ: Doi bărbaţi căzuţi în fântână la Pomi. Amândoi au fost scoşi de pompieri (foto, video)

Tragedie în comuna Pomi, judeţul Satu Mare. Astăzi, la ora 08:56, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru extragerea a două persoane dintr-o fântână din curtea unei gospodării din Pomi.


Din primele informații, cele două persoane executau acțiuni de curățare a fântânii și nu au mai comunicat cu persoanele de la suprafață. Solicitarea la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost făcut de către proprietarul fântânii.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD și un echipaj medical cu o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.



Pompierii militari, cu ajutorul echipamentelor speciale de coborât în fântâni, au reușit extragerea pe rând a celor două victime din fântâna care avea o adâncime de 9 metri și diametrul de 1 metru. Prima persoană, un bărbat în vârstă de 42 a fost extras în stare de conștiență și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța aparținând SAJ.

Cea de-a doua persoană, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost extras în stare de inconștiență, în stop cardiorespirator, cu hipotermie. Acesta a fost preluat de către echipajul cu medic care încadra ambulanța SMURD, fiind transportat cu manevre în curs de resuscitare la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Intervenția de extragere a celor două victime a durat aproximativ 20 de minute.

ISU „Someș” al județului Satu Mare recomandă cetățenilor respectarea regulilor generale pentru curățarea sau dezinfecția fântânilor, verificarea vicierii aerului sau a lipsei oxigenului din fântână și executarea acestor tipuri de lucrări doar cu persoane special pregătite și autorizate în acest sens.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO / INUNDAŢII: Ploile abundente au afectat mai multe zone din Borşa

Redactie

TENTATIVĂ DE CRIMĂ ÎNGROZITOARE ÎNTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIREŞTI / ACTUALIZARE: Un bărbat a înjunghiat o vânzătoare apoi și-a tăiat gâtul sub privirile unui localnic (FOTO, VIDEO)

Redactie

Concedii începute cu nervi: Zborul Tarom Baia Mare – Antalya întârzie 9 ore!!! – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult