Sport

ANUNȚ IMPORTANT: Înscrierile pentru Campionatul de minifotbal „Elit Sport” 2018-2019 au intrat pe ultima sută de metri

Elit Sport organizează cea de-a VII-a ediție a Campionatului de minifotbal pe teren sintetic, competiţie ce este prevăzută să se desfăşoare în perioada 1–15.10.2018.

Organizatorii invită echipele care aparţin unor companii, societăţi comerciale, asociaţii, instituţii sau cartiere, precum şi alte echipe din judeţul Maramureş, formate din colegi de serviciu, vecini de bloc sau orice alte persoane care ştiu ”cât de cât să bată mingea”, să evolueze într-un campionat organizat.

Campionatul se va desfăşura în sistem tur-retur, toamnă-primăvară.



Premiile vor consta pentru toate echipele atât în diplome, cupe, medalii, cât şi în bani.

Totodată, organizatorii vor continua să premieze şi echipa Fair-Play, premiu care se va acorda echipei cu cele mai puţine cartonaşe roşii, respectiv galbene.

Iubitorii de minifotbal au posibilitatea de a se înscrie la telefon 0744-775353 (Zoltan Szekely) şi 0745-555860 (Cristian Simon).

Şedinţa cu delegații va avea loc în intervalul 11–20 septembrie, iar competiția se va desfășura de la începutul lunii octombrie.

Te-ar putea interesa si

DUEL SENZAȚIONAL – INVITAȚIE LA SKANDENBERG: Adrian Lupșe VS Ștefan Tamaș, la Liberty H00kah

Vasile Dale

ÎNCEPEM DEMASCAREA ȘI ÎNCEPE URÂT SĂ PUTĂ: Echipa de fotbal feminin din Baia Mare NU a fost înscrisă în SUPERLIGĂ. Jurnalistul vicepreședinte nu a avut bani (1)

Vasile Dale

DANS SPORTIV: O medalie de bronz și două calificări în finalele Campionatului Național de Clase al României pentru dansatorii de la Prodance 2000

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult