Important

BILANŢUL UNEI SĂPTĂMÂNI: Poliţiştii maramureşeni au intervenit la peste 160 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră

În perioada 3–9.10.2018 poliţiştii maramureşeni au organizat mai multe acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

asemenea, pe parcursul săptămânii trecute s-a intervenit la peste 160 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră.

În cadrul acţiunilor organizate, a fost depistată o persoană urmărită internaţional şi au fost identificate nouă persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 141 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de aproximativ 93 000 lei.

Totodată, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a 21 de accidente de circulaţie produse pe drumurile publice de pe raza judeţului.

Poliţiştii atrag mereu atenţia asupra importanţei respectării normelor rutiere pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic. Odată cu începerea anului şcolar acţiunile poliţiştilor rutieri se vor intensifica.

Te-ar putea interesa si

MARŢI, 13: Ziua informării Preventive

Redactie

10 IUNIE: Toate serviciile de ambulanţă din ţară protestează timp de două ore

Redactie

CASA REGALĂ A ROMÂNIEI: Expoziţie temporară la Muzeul Satului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.