BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT TERIBIL IN PASUL PRISLOP: SOFERUL ESTE IN COMA. FAMILIA CREDE CA UN ALT SOFER I-AR FI TAIAT CALEA (FOTOGRAFII SOCANTE)

Accidente rutiere grave produse pe soselele Maramuresului nu se mai opresc. De aceasta data revenim cu informatii oficiale despre un eveniment rutier produs pe drumul national 18, in pasul Prislop.

Le-am solicitat dupa ce apartinatorii persoanei ranite grav care conducea autoturismul au sustinut ca au dubii mari in privinta modului in care s-a produs accidentul. Acestia spun ca suspecteaza un alt participant la trafic care i-ar fi taiat calea masinii conduse de Timis Ilie (27 ani), din Borsa.

Iata ce spune oficial IPJ Maramures: „La data de 28 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că pe D.N. 18, Pasul Prislop, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Din primele verificări s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile la drum. Un tânăr de 27 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta şi a intrat în coliziune cu un arbore de pe partea stângă a direcţiei de mers.

Conducătorul auto, rănit grav în urma impactului, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Datorită leziunilor suferite şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Poliţiştii au constatat că în momentul producerii accidentului acesta nu utiliza centura de siguranţă. Cercetările continuă”.

De altfel, victima a fost transportatat de la Spitalul din Borsa cu un elicopter SMURD la Spitalul din Targu Mures, starea lui fiind una extrem de grava. Evenimentul a fost anuntat la 112 de niste cetateni ucraineni care erau in tranzit prin Maramures.

Te-ar putea interesa si

Socrii primarului Cătălin Cherecheş rămân în arest, în dosarul mitei pentru un judecător. Decizia este definitivă

Vasile Dale

INFRACŢIUNE SILVICĂ: Poliţiştii au confiscat de la un borşean aproape 10 mc de material lemnos

Vasile Dale

FOTO – Focuri de armă la Sighetu Marmației. 8 contrabandiști au trecut râul Tisa cu țigări din Ucraina

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.