Cititorii nostri ne-au trimis imagini video surprinse in sediul Politiei Orasului Baia Sprie in miez de noapte. Expeditorul acestora sustine ca mai multi politisti il agreseaza pe un tanar dus la unitatea de politie pentru identificare si sanctionare.

Conform acestuia totul s-a fi petrecut in miez de noapte. Tanarul din imagini ar fi fost ridicat dintr-un parc din Baia Sprie si dus la politie. Acolo insa unul dintre viitorii politisti, un elev la Scoala de Subofiteri l-ar fi agresat. Apoi alti doi politisti i-ar fi sarit in ajutor. Cel putin asa sustine cel care ne-a transmis inregistrarea video efectuata din parcarea din imediata apropiere a sediului Politiei Baia Sprie.

Expeditorul ar fi filmat dupa ce a auzit strigate si urlete ce veneau din sediul politiei. Cum nu erau jaluzele in ferestre totul s-a vazut destul de clar pe ferestre.

Nu stim daca politistii au fost sau nu provocati, insa cert este un lucru: suntem siguri ca IPJ Maramures va demara o investigatie prin Serviciul Control Intern.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

“La data de 04 iulie a.c., doi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care au tulburat liniştea publică într-un parc din Baia Sprie şi au refuzat să se legitimeze la solicitarea poliţiştilor, au fost conduşi la sediul poliţiei în vederea identificării.

În urma apariţiei în mass media a unui articol pe acest subiect s-a dispus efectuarea de verificări privind modul de respectare a procedurilor de lucru a poliţiştilor” se precizeaza intr-un comunicat remis in format electronic pentru vasiledale.ro.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.