Eveniment

O poliţistă de la IPJ Maramureş, campioană la culturism şi fitness

Ce poate face o femeie, agent de poliţie, dacă, în misiune dă peste un infractor recalcitrant? Aţi spune că într-o înfruntare corp la corp, ar fi dezavantajată.

Nu e cazul unei tinere de la poliţia judeţeană Maramureş care a făcut din sport o pasiune şi a devenit campioană la culturism şi fitness. Totul a început ca o joacă, însă palmaresul ei de medalii şi titluri a ajuns unul impresionant.

Pe Anca Şomcutean, reporterii Observator au găsit-o la sala de forţă. Corvoadă pentru mulţi, tinerei îi este refugiu după o zi de muncă. Este agent şef adjunct de poliţie în cadrul IPJ Maramureş. Şi lucrează, unde altundeva? La biroul de ordine publică.

Adică locul al doilea, la Campionatul naţional de fitness şi culturism de la Arad. Nu e însă singura performanţă. Are un adevărat palmares de medalii şi titluri în cei şapte ani de când practică acest sport. În 2013 a participat la primul concurs de performanţă şi a devenit campioană naţională.

Totul a început dintr-o joacă, după ce a născut: „Mi-a plăcut sportul, încurajez sportul deoarece trebuie să fim un exemplu pentru copiii noştri, care la rândul lor ar trebui să îl practice, pentru că o minte sănătoasă nu poate să funcţioneze decât într-un corp sănătos”.

Poliţista se pregăteşte acum pentru Cupa României, ce va avea loc luna viitoare, unde ţinteşte la medalia de aur.

Sursa Observator.tv

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / ACCIDENT PE DN 18: Autoturism înmatriculat în Ucraina, în şanţ în Pasul Hera. 2 femei rănite – actualizare

Redactie

CASCADORII RÂSULUI LA DSP MARAMUREȘ: S-a trezit cu poliția la poartă cu toate că nu a făcut niciodată un test COVID

Redactie

Halucinant: Borsean de 25 dus cu elicopterul SMURD. A taiat cauciurile masinii Garzii Forestiere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.