BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

ACCIDENT LA SATULUNG: PREOT SI FIUL LUI DE PATRU ANI DIN ARIESUL DE PADURE TRANSPORTATI LA SPITAL (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Un accident de circulatie s-a produs astazi la intersectia drumului national 1 C Baia Mare – Dej, cu drumul judetean Satulung – Finteusu Mic.

Din primele informatii se pare ca preotul din satul Ariesul de Padure (comuna Satulung) se intorcea spre casa cu autoturismul impreuna cu fiul sau in varsta de 4 ani si jumatate.

Acesta a intentionat sa efectueze virajul stanga pentru a intrat pe drumul secundar, insa din spatele lui soferul unei autoutilitare inmatriculate in judetul Satu Mare nu a mai reusit sa opreasca in timp util.



Impactul nu a mai putut fi evitat masina preotului fiind proiectata pe marginea drumului. Atat preotul cat si fiul acestuia au fost transportati cu un echipaj SMURD la Spitalul Judetea de Urgenta Baia Mare.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact circumstantele producerii accidentului.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale o singura persoana a ajuns la spital pentru investigatii medicale. Este vorba despre copilul de 4 ani si jumate. Cauza producerii accidentului este nepastrarea  distantei de siguranta in mers fata de vehiculul din fata. Conducatorii auto au fost testati de politisti rezultatul fiind zero. Se continua cercetarile sb aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

CITESTE SI:

TRAGEDIE ÎN POIENILE DE SUB MUNTE: Mama preotului din comună a fost găsită înecată în râul Ruscova

Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT ÎN BAIA MARE: Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns cu răni grave la urgenţe după ce o casă a luat foc pe str. M. Eminescu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INUNDAŢII ÎN MARAMUREŞ: Ce pagube a provocat revărsarea râurilor Tisa şi Vişeu

Redactie

Video exclusiv: Impact violent în pasul Mesteacăn. Două mașini s-au făcut praf – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult