BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

URMARE INCENDIERE MAFIOTA LA POIENI: 5.000 EURO RECOMPENSA PENTRU INFORMATII CE POT DUCE LA PRINDEREA FAPTASILOR (FOTO)

Revenim cu informatii noi referitoare la cazul produs in noaptea de 8/9 septembrie la Poienile de Sub Munte.

Administratorul societatii comerciale, prin intermediul fiului acestuia, anunta o recompensa consistenta pentru orice informatie care poate duce la identificarea celor care au incendiat vagoanele muncitorilor si doua TAF-uri dintr-o exploatare forestiera situata pe muntele „Copilas” din Poienile de Sub Munte.

5.000 de euro sunt pusi la bataie pe capul celor pe care intr-un final politistii trebuie sa cu probe ca sunt autorii incendierii.

„Se ofera recompensa cine ne poate da indicii despre incendierea comisa SAMBATA spre DUMINICA in data de 08.09.2018 si 09.09.2018. Va rog distribuiti! Va multumesc!” este anuntul postat pe pagina de socializare. Mesajul este insotit si de doua fotografii elocvente, in care este anuntat suma pe care o poate primi cel care ofera o informatie despre cine ar putea fi autorii.

Interesant este faptul ca un caz tras la indigo vi l-am prezentat astazi in exclusivitate s-a petrecut pe Valea Vaserului la Viseu de Sus.

CITESTE SI:

INCENDIERE IN STIL MAFIOT LA POIENILE DE SUB MUNTE. LOCUINTELE MUNCITORILOR SI TAFURILE AU FOST MISTUITE DE FOC (EXCLUSIV)

CITESTE SI:

INCENDIERE IN STIL MAFIOT LA VISEU DE SUS: TAF-URILE UNUI PATRON AU FOST APRINSE IN VARF DE MUNTE (EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

IDENTIFICAŢI ŞI CERCETAŢI: Patru tineri din Borşa au furat motorină, acumulatori şi alte bunuri din maşini din Săliştea de Sus şi Dragomireşti

Vasile Dale

SIGHETU MARMATIEI: Cetățean ucrainean reținut în timp ce încerca să introducă ilegal în țară ţigări de contrabandă (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Focuri de armă şi ţigări în valoare de peste 70.000 lei, confiscate la frontiera de nord

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.