Sport

FOTBAL. OLD BOYS: Instituția Prefectului – Sport Team Baia Mare 4-4 (2-2)

În data de 18 septemrie, de la ora 18.00, pe terenul din Somcuta Mare, s-a desfasurat partida de fotbal old-boys dintre Instituția Prefectului si Sport Team Baia Mare, scor 4-4, la pauza 2-2.

Meciul a fost foarte echilibrat, ambele echipe conducând pe tabela de marcaj, la 2-1 Sport Team si la 4-3 gazdele.

Primul gol a fost marcat de cei de la Sport Team, prin Daniel Gheighiș(0-1), însa echipa gazda egaleaza la câteva minute în urma unei lovituri de la 11 m, prin Liviu Grozavu(1-1).



Oaspetii preiau din nou conducerea pe tabela de marcaj prin Sergiu Fagi, care suteaza „sec” din afara careului de 16 m, în stânga portarului Vasile Moldovan(1-2)

La acest scor, gazdele, profita de o nesincronizare a apararii celor de la Sport Team, si cu câteva minute inainte de finalul primei reprize, reușesc sa egaleze scorul la 2-2, prin Claudiu Bărbuș.

 

După reluarea partidei, cele doua echipe joaca deschis si fiecare iși trece în cont mai multe ratări, portarii acestora Vasile Moldovan si Eduard Costin evidențiindu-se în situații clare de gol.

Sport Team preia din nou conducerea pe tabela de marcaj prin Daniel Lupuți(2-3), dar numai pentru scurt timp pentru că, pe un contraatac, cei de la Instituția Prefectului, reușesc egalarea prin Raul Zmole(3-3).

Până la finalul meciului, gazdele mai beneficiază de o lovitură de la 11 m(min. 89), transformată de portarul Vasile Moldovan(4-3), iar imediat dupa fluierul de reluare a jocului, Ionuț Buhai trimite balonul de la centrul terenului direct în poarta apărată de Moldovan, acesta fiind ieșit câtiva metri dincolo de suprafața de poartă, și astfel scorul devine 4-4(un rezultat meritat pentru ambele echipe).

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Raul Cormoș și Mario Bela.

Echipele:

Instituția Prefectului:Vasile Moldovan, Alin Ciolte, Marcel Costin, Gheorghiță Pușcaș, Raul Zmole, Cosmin Micheș, Ioan Tălpășan, Liviu Grozavu, Adrian Zah, Cosmin Drulea, Claudiu Bărbuș, Ionuț Roman, Dorel Neagotă, Claudiu Puț și George Moldovan.Antrenor Dan Bucă.
Sport Team:Eduard Costin, Marius Hindli, Vasile Terec, Dorin Avram, Marius Cardoș, Ciprian Coste, Daniel Gheighiș, Ionuț Buhai, Rares Pop-Popescu, Sergiu Fagi, Cristian Bărbos, Marian Sabadâș, Daniel Lupuți, Alin Gavrilă, Florin Florea, Ionuț Pop, Bogdan Trif și Vasile Maxim. Antrenor Ioan Marchiș.

Te-ar putea interesa si

PERFORMANŢĂ: Băimăreanul Patric Iluț, vicecampion mondial la Maribor

Redactie

Jandarmeria Montană Maramureș, din nou pe podiumul național

Redactie

FOTBAL OLD BOYS. MECI REVANŞĂ: Sport Team Baia MARE – ASCO CF Baia Mare 4-2 (4-1) (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult