Important

CAMPANIE: Băimăreni informaţi în privinţa furturilor din maşini

„Ne onorează parteneriatul populaţie – poliţie pe care, cu fiecare acţiune preventivă desfăşurată, îl simţim tot mai eficient. Noi vă prevenim, dar dumneavoastră decideţi dacă puneţi în practică recomandările primite, devenind astfel emisarul poliţiei şi multiplicatorul mesajului SUNT UN OM RESPONSABIL!”, spun poliţiştii.

„Una din îndatoririle noastre în calitate de poliţişti este să prevenim populaţia asupra riscurilor la care se poate expune atunci când nu manifestă suficientă grijă faţă de bunurile deţinute. Spre exemplu atunci când, din grabă sau din neglijenţă, oamenii îşi lasă la vedere diverse bunuri în autoturisme, ei se expun atât furtului cât şi distrugerii”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Maramureş.

Pentru că nu puţine au fost sesizările înregistrate la poliţie privind furturile din autoturisme comise prin efracţie, mai exact prin spargerea geamurilor sau a lunetelor de către infractori, poliţiştii au ieşit azi în stradă pentru informarea cetăţenilor.

Conducătorii auto aflaţi la cumpărături în diverse centre comerciale de pe raza municipiului Baia Mare au fost interceptaţi de poliţiştii de prevenire şi de proximitate, care le-au atras atenţia să nu-şi lase bunuri la vedere şi să-şi asigure autoturismele chiar dacă le lasă parcate pentru scurt timp.

La îndemnul poliţiştilor, conducătorii auto şi-au mutat genţile, articolele vestimentare sau alte bunuri în portbagaje şi le-au mulţumit poliţiştilor pentru grija manifestată.

Te-ar putea interesa si

Corul Bărbătesc din Finteușu Mare a plecat spre Chicago, Statele Unite ale Americii

Vasile Dale

Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Consolidarea parteneriatului strategic cu SUA-esențială pentru securitatea României”

Redactie

RAZIE: Cluburile din Baia Mare, luate la puricat de mascaţi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.