BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

BEAT SI FARA PERMIS: UN BARBAT DIN ARDUSAT S-A OPRIT CU MASINA INTR-UN PODET IN LAPUSEL (FOTO)

Duminică, 23.09.2018, la ora 13:20, un tânăr în vârstă de 31 de ani din Ardusat, care conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, dinspre Hideaga spre Baia Mare, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă s-a răsturnat în şanţ, oprindu-se în podeţul  betonat din faţa unui imobil.

În momentul producerii accidentului în autoturism, în partea stângă faţă, se afla în calşitate de pasager, un sătmărean de 22 de ani, care nu a suferit leziuni corporale.

Întrucât conducătorul auto a afirmat că nu avea asupra sa permisul de conducere, nici documentele autoturismului, s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date şi s-a stabilit că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,97mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Credit foto: Dana Șandor

Te-ar putea interesa si

Mobilizare SIDEPOL pentru colegii de la frontieră și refugiați!

Vasile Dale

EVENIMENTE RUTIERE: Copii accidentaţi în Groși și Dragomirești. Bărbaţi băuţi depistaţi la volan

Redactie

EXCLUSIVITATE / DIN NOU ÎN BORŞA / ACTUALIZARE: Cap de cerb împușcat, agăţat de un copac în fața sediului Poliției Borșa. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

2 mesaje

Andreea octombrie 11, 2018 at 6:50 pm

Iar acesta nu este tras la răspundere deloc, îl cunosc, a mai fost prins fără permis și are încă două dosare penale, nu s-a întâmplat nimic nici de această dată. De ce nu își face Poliția Română treaba?

Raspunde
Andreea octombrie 11, 2018 at 6:53 pm

Domnul, mai exact Filipaș Răzvan Constantin, a fost în Franța, și plănuiește ca mâine să plece în Germania. Asta înseamnă „dreptate?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.