BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: DOUA PERSOANE INCARCERATE LA INTRARE IN BAIA MARE. RISCUL DE ELECTROCUTARE A FOST IMENS (GALERIE FOTO/VIDEO)

Poliţiştii au fost sesizaţi că în Baia Mare pe strada Mihai Eminescu la intersectia cu strada Dumbravei  a avut loc un accident de circulaţie, în urmă cu câteva minute.

In evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme. In urma impactului doua persoane sunt incarcerate conform ISU Maramures.Traficul in zona este blocat.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale ambulanţei şi poliţiei. (Sursa foto 2- JurnalMM.ro)



ACTUALIZARE 1

Conform ultimelor informatii pasagerii din cele doua autoturisme au ramas incarcerati. Ei au fost scosi in aceste momente si se afle pe mana cadrelor medicale.

In urma impactului violent firele de curent electric s-au rupt iar pericolul de lelectrocutare era imens. (foto/video – Adrian si Maria Pop)

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMURES

„Aseara, la 19.15, intersectia str Dumbravei cu str M Eminescu, din Baia Mare a avut loc un accident rutier. Un barbat de 41 de ani, din comuna Coltau, conducea un autoturism si nu a respectat semnificatia indicatorului STOP, intrand in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un baimatean de 52 de ani. Soferul de 41 de ani, o pasagera din autoturismul condus de acesta si o pasagera din celalalt autoturism au fost raniti si au fost transportati la spital. Soferii nu erau sub influenta alcoolului. Cercetarile continua” au precizat oficialii IPJ Maramures.

Te-ar putea interesa si

ASOCIAŢIA MARAMUREŞ BIKE: Părinții eroi donează sânge

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Accident cu patru mașini implicate la Ruscova. O victimă încarcerată (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Horia Chiș, fost director al Penitenciarului Baia Mare, plasat în arest la domiciliu de Curtea de Apel Cluj – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult