BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

CA PREFECT CUM POTI SEMNA CA PRIMARUL? SIMPLU – ACTE FALSE FOLOSITE PENTRU INLATURAREA UNUI CONSILIER LOCAL DIN BORSA CE ESTE SI PRESEDINTE DE PARTID (FOTO)

In urma cu 11 zile va prezentam in exclusivitate informatii despre un scandal ce a izbucnit in interiorul Consiliului Local Borsa. Ceea ce va spuneam atunci, culmea ca s-a si intamplat. Interesant este faptul cum, aceleasi documente, false (dupa cum sustine una dintre partile implicate, n.r.) folosite in luna iulie 2018, au fost refolosite in luna septembrie 2018 pentru a se cere emiterea unui ordin vizand incetarea unui mandat de consilier local in Consiliul Local Borsa.

Nu o sa aratam cu degetul spre nimeni insa este de neinteles cum reprezentantul Guvernului in teritoriu, e drept numit politic, semneaza un document mai ceva ca primarul. Fireste, prefectul judetului s-a folosit de un „referat” al Serviciului verificarea legalitatii, aplicarii actelor normative si contencios administrativ, care ii propunea emiterea acestui ordin.

Doar ca, oare acest Serviciu a verificat documentele depuse de presedintele PRM filiala Maramures, Marius Apostol. A verificat toate hotararile judecatoresti emise in toata aceasta perioada in care o persoana sustine ca este presedintele unui partid, dar niciun judecator nu l-a recunoscut in aceasta functie?

Sunt doar cateva intrebari la care trebuie sa primim un raspuns.

La data de 1 octombrie 2017, prefectul judetului Maramures a emis ordinul nr. 415 privind  incetarea de drept a mandatului de consilier local a domnului Marius Apostol. In Ordinul emis se mentioneaza faptul ca Apostol si-a pierdut calitatea de membru PRM, iar postul se declara vacant.  Culmea este ca Marius Apostol este presedinte in functie al PRM filiala Maramures din 17 mai 2017, ales pentru o perioada de 4 ani (conform adresei 133/18.09.2018 trimise de PRM catre Institutia Prefectului).

Presedintele PRM Maramures a declarat in exclusivitate pentru vasiledale.ro ca „luni 8 octombrie voi contesta ordinul emis de prefectul judetului Maramures in baza unor acte false. L-am informat pe prefect dar nu au tinut cont de nimic. Au tinut cont doar de jocurile murdare care vor sa le faca la nivelul orasului Borsa. Au profitat de faptul ca sunt plecat in Statele Unite ale Americii si au vrut sa ma inlature cu ajutorul unor acte false emise de o persoana care nu are nicio calitate in Partidul Romania Mare”.

CITESTE SI:

SEMNAL DE ALARMA: LA PRIMARIA BORSA, PRIN ACTE FALSE, SE INCEARCA INLATURAREA UNUI CONSILIER LOCAL INCOMOD

CITESTE SI:

EXPLICAŢII DESPRE O ŞTIRE FALSĂ: Marius Apostol este în continuare preşedintele filialei PRM Maramureş

Te-ar putea interesa si

CARAMBOL DN18: Patru mașini s-au ciocnit la Vadu Izei (galerie foto/video)

Vasile Dale

JALE PE DJ 184: Drumul Baia Mare – Cavnic – Ocna Şugatag, acoperit de aluviuni (FOTO/VIDEO)

Redactie

ACCIDENT ŞI ÎN COLŢIREA: Şapte victime după ce două maşini s-au ciocnit lângă biserică

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.