BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NEACORDARE DE PRIORITATE: Tânăr băimărean accidentat grav pe o trecere de pietoni din Cluj

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav, în urma căruia o persoană a fost rănită grav pe strada Plopilor din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 6 octombrie, în jurul orei 19.15 în Cluj-Napoca a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a fost rănită grav iar un vehicul a fost avariat în următoarele împrejurări.

Un bărbat de 69 de ani din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe strada Plopilor din municipiul Cluj-Napoca, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 24 de ani din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, care era angajat regulamentar în traversarea drumului public prin loc semnalizat şi marcat corespunzător, accidentându-l grav.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infacţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Te-ar putea interesa si

FOTO – O ucraineană care a fugit de bombardamente s-a prăbușit sub ochii fiului ei când a ajuns la Sighet, după patru zile de drum

Vasile Dale

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

Mai mulţi şoferi băuţi, cercetaţi de poliţişti. Şi în Vişeu de Sus poliţiştii au testat cu aparatul etilotest 22 de conducători auto

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.