BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ARESTAT PREVENTIV: Un sighetean va petrece 30 de zile după gratii pentru înjunghierea sotiei si soacrei din Botiza

foto http://gazetadebistrita.ro/

Un sighetean a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 6 octombrie, pentru că a înjunghiat doi soţi din Botiza după ce le-a pătruns în locuinţă.

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 40/DL/06.10.2018, pronunţată în dosarul nr. 2018/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 6 octombrie 2018 până la 4 noiembrie 2018 inclusiv, a inculpatului P.M.R., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Mun. Sighetu Marmaţiei, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin. 1 şi 2 Cod penal, lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin. 2 Cod penal şi tentativă la omor prev. de art. 32 raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, fapte pedepsite cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, 6 luni la 5 ani, respectiv 10 la 20 ani şi interzicerea unor drepturi.

Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că inculpatul, la data de 4 octombrie 2018, în jurul orei 21.00-21.30, a pătruns, înarmat cu un cuţit, în locuinţa persoanei vătămate C.I. din localitatea Botiza, fără consimţământul acesteia, şi i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona şoldului drept, cauzându-i o plagă care a necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, cu acelaşi cuţit, i-a aplicat persoanei vătămate P.M., soţia inculpatului, o lovitură în zona toracelui stâng, cauzându-i leziuni traumatice ce i-au pus în primejdie viaţa. Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş”, transmit reprezentanţii Tribunalului Maramureş.

Te-ar putea interesa si

FOCAR DE INFECŢIE LA MÂNĂU: Animale îngropate în câmp şi dejecţii la porţile oamenilor. O fermă de porci funcţionează fără avize. Autorităţile recunosc acest lucru

Redactie

CHERECHEȘ A RĂBUFNIT după ce procurorii DNA l-au ”deranjat”. El este IMACULAT, azi vinovați sunt jurnaliștii și 4 consilieri locali. Ieri erau vinovați unii angajați ai Primăriei

Vasile Dale

Campanie de prevenție și educație pentru sănătate la sediul Primăriei Mireșu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.