BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

ACCIDENT GRAV LA SATULUNG / ACTUALIZARE: Patru victime după ce o maşină s-a izbit de o casă din lemn. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO, VIDEO)

Un accident deosebit de grav cu patru victime a avut loc cu puţin timp în urmă  în centrul comunei Satulung.

La faţa locului intervin echipaje de descarcerare şi de prim ajutor. Maşina s-a izbit de o casă de lemn, rezultând patru victime, dintre care două sunt  conştiente.



Pe DN 1 C Baia Mare – Dej se circulă alternativ pe un singur fir.

Cel care se afla la volanul maşinii este un tânăr din Arieşul de Pădure. În maşină se mai aflau două surori de-ale sale şi încă o tânără.

Actualizare 1

O persoană inconștientă a fost intubată, una dintre victime este  semiconștientă și sunt doi răniți ușor. Toate victimele au fost transportate la spital.

Actualizare – Ce spune IPJ Maramureş

Azi, dimineaţă, la ora 07,22 un conducător auto de 21 de ani din localitatea Satulung,  a condus autoturismul pe D.N. 1C în localitatea  Satulung, drum în aliniament,dinspre Șomcuta Mare spre Baia Mare.

În zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, interzisă a trecut peste marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers, s-a angajat în depășirea unui vehicul de transport elevi care circula regulamentar în fața sa şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din localitatea Arieşu de Pădure, care la rândul său, era angajat în depășire. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un imobil.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge. Traficul a fost restricționat pe DN 1C, pe un sens, aproximativ 1 oră.  

Actualizare ISU – Victimele cu varste intre 16 si 21 ani

Pompierii maramureșeni au intervenit astăzi dimineață la un accident rutier produs în localitatea Satulung. Accidentul a fost anunțat prin numărul pentru urgențe 112, iar apelantul a anunțat că sunt 4 victime din care 2 încarcerate. Spre locul intervenției s-au deplasat din cadrul ISU Maramureș echipajul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, o autospecială din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare și trei echipaje din cadrul Saj Maramureș.

Ajunse la locul accidentului, echipajele au constatat faptul că victimele nu erau încarcerate însă două dintre ele erau în stare gravă. Toate cele patru victime, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani( 1 bărbat și 3 femei), au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE – Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu la Sighetu Marmației

Vasile Dale

FOTO: Silvicultorii maramureșeni protestează sub geamul premierului Ciucă. Află revendicările

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: Motociclist lovit violent de un autoturism in zona Meda din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Carlos octombrie 15, 2018 at 7:50 pm

De ce nu spuneti adevarata poveste in acest accident? De ce se incearca musamalizarea adevarului? De ce nu apar pozele cu masina care a provocat accidentul? De ce filmarea de pe camera de supraveghere din Satulung a disparut? VA SPUN EU DE CE: PT CA CEL CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL ESTE POLITIST!!! Baiatul care si-a facut masina praf si a ajuns la spitat cu surorile lui a gresit ca a depasit pe linia continua dar la intrarea inapoi pe banda a fost acrosat in spate de masina unui politist care era si el in depasire si asa a ajuns in casa respectiva. Acelui politist nu i s-au luat probe de singe, nu a suflat in fiola, nu a dat declaratie scrisa deoarece are pile la politia Baia Mare si masina lui este deja reparata pt a se ascunde adevarul ca doar este de al lor. Sa va interesati despre aceste aspecte sa nu mai dezinformati cititorii

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult