Maramuresul IstoricRecomandateTara Lapusului

NEATENŢIA COSTĂ: Femeie lovită de o maşină pentru că a traversat strada prin loc nepermis. Impact între două maşini la Călineşti (FOTO)

Joi, pe DN 18D, în localitatea Copalnic, a avut loc un accident rutier, la ora 12,25. O femeie în vârstă de 31 de ani din Copalnic Mănăştur, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, prin faţa unui autobuz oprit în coloană la semafor, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism.

Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Conducătorul auto, un tânăr de 29 de ani din Baia Mare, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero (foto).

Tot ieri, în centrul localităţii Călineşti, la ora 14.20 a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani din Dragomireşti, care conducea un autoturism spre Bârsana, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un băimărean.

În urma impactului, o femeie de 34 de ani, pasageră în auto acroşat, a fost transportată cu ambulanţa la spital, dar nu a necesitat internarea. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Te-ar putea interesa si

VIDEO – ACCIDENT TERIBIL LA HIDEAGA: A intrat cu un autoturism într-un autobuz plin cu navetiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO VIDEO EXCLUSIV LA BORȘA: 13 microbuze și o camionetă ale fostului deputat Nuțu Fonta au fost incendiate. Polițiștii au alertat pompierii (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: Strada Valea Hotarului din zona Iapa a Sighetului acoperită de ape. Localnicii sunt disperați

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.