Sport

Fotbal old boys: Viitorul Gârdani – Sport Team Baia Mare 3-4 (0-3)

Meciul dintre Viitorul Gârdani şi Sport Team Baia Mare a avut loc vineri, 19.10.2018, pe baza sportivă din Tămaia, ce aparține de CS Fărcaşa.

În prima repriză cei care controlează jocul sunt băimărenii, iar în minutul 5 deschid scorul prin Cristian Bărbos, care speculează o neatenție a apărătorilor echipei gazdă și din marginea suprafeței de poartă îl învinge pe portarul Nelu Pop (0-1).

Până la pauză jocul se mai echilibrează, însa echipa Sport Team, mai experimentată și cu mai multe jocuri la activ, mai înscrie de două ori prin Bogdan Bîrle și același Cristian Bărbos, cu toate că și echipa din Gârdani a ratat câteva ocazii clare de a marca.

Repriza a doua jocul se schimbă total în sensul că echipa Viitorul Gârdani, având un lot numeros și în componență mai mulți jucători tineri, domină meciul și reușesc egalarea prin Răul Barbul, Adrian Dumitraș și Gabriel Dumitraș(3-3 min.85), asta și datorită unor greșeli nepermise ale unor jucători din apărarea echipei băimărene.

Totuși, până la finalul meciului, Sport Team reușește să marcheze golul victoriei prin Bogdan Bîrle, care a fost lansat pe un contraatac de către Sergiu Fagi și scorul devine 4-3 în favoarea băimărenilor.

La finalul meciului, primarul comunei Gârdani, Gheorghe Tătăran, a oferit ambelor echipe câte o cupă și o diplomă pentru jocul prestat și fair-play-ul de care au dat dovadă.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Răzvan Dorca și Mario Bela.

Echipele:

Viitorul Gârdani: Nelu Pop, Dani Dragoș, Paul Barbur, Paul Botiș, Gică Pop, Adrian Dumitraș, Ionuț Bud, Vlad Dumitraș, Călin Piron, Mircea Sabău, Denis Botiș, Ilie Dumitraș, Andrei Bran, Bogdan Băbaș, Cosmin Băbaș, Răul Zoicaș, Alin Tomșa, Mitică Borodi, Vasile Pirin, Vasile Andreicuț și Gheorghe Tătăran.Antrenor Dani Dragoș.

Sport Team:Darius Mihuț, Edy Costin, Marius Cardoș, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Virgil  Rațiu, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Daniel Chendrean, Ioan Marchiș, Florin Florea, Bogdan Trif, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Gabriel Szabo.Antrenor Ioan Marchiș.

 

Te-ar putea interesa si

Fotbal în sală, Cupa Prieteniei – Șomcuta Mare 2022. Dumbrava Ciolt câștigă turneul (galerie foto)

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Raliul Maramureșului revine după o perioadă de pauză de 14 ani

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS MECI AMICAL INTERNATIONAL: Echipa FC România Barcelona a învins echipa băimăreană Sport Team Baia Mare 6-3 (1-1)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.