NationalRecomandate

IMAGINI SOCANTE: TREI TINERI AU ARS DE VII INTR-UN BMW CARE S-A IZBIT DE UN TIR (FOTO/VIDEO)

Totul s-a întâmplat în localitatea Gheghie din judeţul Bihor, după ce TIR-ul si o masina s-au izbit violent. Imediat după impact, maşina a fost cuprinsă de flăcări şi a ars aproapre în totalitate. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au intervenit pompierii din Aleșd dar şi poliţiştii rutieri.

Potrivit primelor informații, trei persoane nu ar fi reușit să iasă din autoturism înainte ca incendiul să ia amploare. Traficul rutier este complet blocat pe DN 1, între Aleșd și Cluj, în dreptul localității Gheghie.

Update: Accidentul s-a petrecut in zona podului, peste Valea Borod, unde un autoturism marca BMW a intrat in coliziune frontala cu un TIR, iar la scurt timp autoturismul a luat foc.

Potrivit martorilor de la fața locului, focul a fost atat de rapid si de violent, incat cei trei tineri, aflati in autoturism nu au mai putut fi evacuati si au ars de vii.

Surse din anchetă spun că toţi trei au decedat înainte ca maşina să ardă, niciunul neavând centură de siguranţă. Şoferul TIR-ului a scăpat nevătămat, dar a suferit un şoc. (sursa foto/video: www.alesdonline.ro)

Update: Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, a declarat, duminică, că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a pătruns pe contrasens. „Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Vadu Crişului, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cluj-Oradea, într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de deplasare la condiţiile de drum, astfel, pe un carosabil umed a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontal cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Mădulari, judeţul Vâlcea”.

Impactul a fost devastator, iar imediat a izbucnit un incendiu care a cuprins cu repeziciune maşina şi cabina TIR-ului. În interiorul BMW-ului au rămas captivi trei tineri: şoferul şi prietenii pe care îi avea cu el în maşină, mai precis un tânăr de 23 de ani, aflat pe scaunul din faţă, respectiv un băiat de 20 de ani, care era pe bancheta din spate, amândoi domiciliaţi în comuna bihoreană Borod.

Imaginile surprinse de martori ai evenimentului arată dimensiunile nenorocirii: din autoturism nu au mai rămas decât nişte fiare înnegrite ale caroseriei, în timp ce partea din faţă a maşinii pur şi simplu nu mai există.

TIR-ului transporta conserve, iar şoferul a reuşit să sară din cabina cuprinsă de flăcări şi, astfel, a supravieţuit incendiului.

“Autoturismul a ars în proporţie de 90%, iar cabina camionului de 80%, la locul accidentului au intervenit două echipaje de lucru cu apă şi spumă din cadrul Staţiei Aleşd, un echipaj de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi un echipaj de terapie intensivă mobilă, din cadrul SMURD Oradea” a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Update: Cei trei tineri morţi în accidentul din Bihor fuseseră la o cununie, de unde plecaseră spre un restaurant, să mănânce pizza. Şoferul avea 20 de ani, iar tatăl lui a leşinat când a văzut maşina făcută scrum.

Trei tineri au ars de vii în această noapte, pe o şosea din judeţul Bihor. Maşina în care se aflau a intrat într-un TIR, după care a luat foc. Din primele informaţii, mergeau cu viteză foarte mare, iar cel care se afla la volan ar fi pierdut controlul pe şoseaua umedă. Şoferul, Dani, avea doar 20 de ani. Maşina era a prietenului său, Milan, 24 de ani.

Acesta tocmai se întorsese din Austria, de la muncă, pentru cununia civilă a verişoarei sale. De la cununie au plecat spre restaurant şi împreună cu ei a mers şi Andrei, 21 de ani un bun prieten. După ce au mâncat pizza au decis să se întoarcă la petrecere.

Au fost însă prea grăbiţi şi într-o curbă Dani a pierdut controlul maşinii, din cauza vitezei. A ontrat direct într-un TIR, iar anchetatorii cred că toţi au murit la impact, ănainte ca maşina lor să ia foc.

Şoferul camionului a reuşit să se salveze, dar nu a mai putut face nimic pentru cei trei băieţi. Tatăl şoferului a ajuns într-un suflet la locul accidentului. Când a văzut maşina, a leşinat, având nevoie de îngrijiri medicale.

Te-ar putea interesa si

URMARE EXPLOZIE: Mamă a doi copilași decedată la trei zilei după explozia centralei termice din Târgu Lăpuș

Vasile Dale

EXCLUSIV PENTRU ȘMECHERI: REVOLTĂTOR – ”Dumnezeul Maramureșului” de la DSP Maramureș nu a băgat în carantină pasagerii unui zbor de Glasgow!!!

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Garaj mistuit de flăcări la Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.