BREAKING NEWSRecomandate

„NU ERA NICIUN TIR”: SUBPREFECTUL MARAMURESULUI DESFIINTAT DE UNA DINTRE VICTIMELE ACCIDENTULUI DIN LAPUSEL (GALERIE FOTO/VIDEO)

„Domnule purtător de cuvânt a domnului subprefect. Eu sunt una dintre victimele implicate în acest accident rutier. Sunt internat la Spitalul Județean BaiaMare cu fractura deschisă la mana stângă, umărul dislocat, tăiat la piciorul drept și multiple lovituri craniene. Vreau să vă contrazic in declaratiile afirmate la ziar. Domnul subprefect nu m-a contactat nici telefonic și nici personal cum afirmați dumneavoastră” sunt declaratii cutremuratoare ale lui Teodor Stetca publicate pe pagina sa personala de facebook.

Aceste afirmatii vin la scurt timp dup ce purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures a iesit public cu declaratii referitoare la accidentul rutier produs de subprefectul judetului Maramures, Alexandru Cosma pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, intre localitatile Recea si Lapusel.

Atunci 5 oameni au fost raniti dupa ce angajatul Ministerului de Interne a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de o masina care circula regulamentar din sens opus.

CITESTE AICI INFORMATIILE PUBLICATE IN PREMIERA DE VASILEDALE.RO SI PRELUATE APOI DE TOATA PRESA MARAMURESEANA:

ACTUALIZARE – Urmare accident Lapusel: Subprefectul Maramuresului este vinovat pentru producerea evenimentului de pe DN1C (VIDEO, GALERIE FOTO)

Astazi, vasiledale.ro a stat de vorba telefonic cu Teodor Stetca. Acesta a declarat ca sunt lucruri pe care nu le intelege in declaratia publica data da purtatorul de cuvant al Prefecturi.

Eu sunt internat in spital. Trebuie sa fac RMN pentru ca ma doare capul ingrozitor. Mana mi distrusa, nu stiu daca va mai fi la fel. Nu a fost nimeni sa ne viziteze asa cum se spune. Nu era niciun TIR care sa circule inainte masinii conduse de domnul subprefect. Dupa accident da el m-a scos din masina si m-a intins pe jos. Cand mi-am deschis apoi ochii l-am vazut si pe dansul in fata mea stand jos” a declarat Teodor Stetca, victima in autoturismul izbit de autoutilitara subrefectului Cosma pentru vasiledale.ro.

CITESTE SI:

ACTUALIZARE: Trafic blocat la intrarea în Lăpuşel. Impact între o camionetă şi un autoturism, cinci victime (FOTO, VIDEO)

Te-ar putea interesa si

ARESTAREA MEDICALĂ, NULĂ DACĂ NU POATE FI ATACATĂ ÎN INSTANȚĂ – Iată ordonanţa preşedinţială prin care Judecătoria Baia Mare a dispus eliberarea de îndată din carantină instiţutionalizată a unui bărbat din Poienile de Sub Munte

Redactie

EXCLUSIV: Primăria Valea Chioarului și-a testat angajații. O angajată are soțul confirmat pozitiv. ”Dumnezul Maramureșului” nu își dă demisia?

Redactie

DIN 17 SEPTEMBRIE: Măsuri pentru prevenirea și limitarea infecției cu virusul SARS-Co-V-2 în Vișeu de Sus și comunele Asuaju de Sus, Ieud, Giulești și Bârsana

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.