Eveniment

Bănuiţi de comiterea unei tâlhării: Doi băimăreni au fost prinşi de poliţişti imediat după ce au furat prin violenţă un telefon

O jumătate de oră le-a luat poliţiştilor băimăreni să identifice şi să prindă doi tineri, bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

Fapta a fost sesizată sâmbătă seara, în jurul orei 22.45, prin SNUAU 112. Un băimărean a declarat că în timp ce se afla în faţa unui imobil de pe strada Electrolizei, două persoane necunoscute l-au deposedat prin violenţă de telefonul mobil.

Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii de ordine publică au constatat că cele sesizate se confirmă, iar operativitatea cu care au acţionat a dus la identificarea în scurt timp a două persoane bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi băimăreni de 17 respectiv 18 ani.

Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIȘEU DE SUS – Un tânăr și-a turnat benzină pe el, apoi și-a dat foc. Ar fi vorba de niște datorii neplătite

Vasile Dale

FOTO: Turist din Cluj, rănit în Munţii Ţibleş, coborât de salvamontiştii maramureşeni

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – TERIBILISM SAU VANDALISM PENTRU UN TIK-TOK: Un tânăr a scuipat, pălmuit și lovit cu piciorul statuia din bronz din Piața Libertății din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.