BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

COMISARII OPC AU INTERVENIT: OPERATORUL DIN SIGHETU MARMATIEI LUAT LA PURICAT DE AUTORITATI (GALERIE FOTO)

Ieri va prezentam fotografii furnizate de un cititor al site-ului nostru in care se vedea clar cu un operator economic cara carcasele de porc in conditii neigienice. Astazi, comisarii de la C.J.P.C. Maramures au efectuat de urgenta un control la unitatea comerciala.

Intr-un comunicat remis pe adresa noastra de email, comisarul sef adjunct delegat Anca David, precizeaza:

„In baza informatiilor furnizate anterior va comunicam ca, o echipa de control a Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures, a efectuat un control la operatorul economic indicat de consumator, urmand ca reprezentantul legal al societatii care nu a fost de fata la ora efectuarii controlului, sa se prezinte conform invitatiei la sediul institutiei noastre, in vederea intocmirii procesului verbal de constatare a contraventiei prin care se vor aplica masurile legale in domeniul protectiei consumatorilor.



Totodata va informam ca, actuala sesizare va fi redirijata spre competenta solutionare catre Directia de Sanatate Publica Maramures, respectiv Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – D.S.V.S.A. Maramures.

Cunoscand numele operatorului economic, revin cu mentiunea conform careia, in cursul ultimului an de zile, la C.J.P.C. Maramures nu au fost inregistrate petitii care sa vizeze activitatea acestui operator economic sau avand acest subiect”.

CITESTE SI:

PROTECTIA CONSUMATORILOR, DSV SI DSP DORM: METODE SOCANTE DE TRANSPORT A PORCILOR IN MACELARII LA SIGHETU MARMATIEI (GALERIE FOTO EXCLUSIV CITITORI)

CITESTE SI:

ISTERIE IN MARAMURES: INCA O SUSPICIUNE DE PESTA PORCINA AFRICANA TOT LA IEUD. OAMENII ISI TAIE PORCII!!!

Te-ar putea interesa si

Maramureșul – destinația cea mai râvnită de sărbători. Turiştii care vor să aibă un Revelion de poveste au înroşit telefoanele hotelierilor: „Este foarte multă lume”

Vasile Dale

EXCLUSIV – ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ: Un bărbat din Petrova a fost răpus de coronavirus la doar 46 de ani. Mama și soacra lui confirmate pozitiv și internate în spital

Vasile Dale

Activitățile preventive pe linia consumului de substanțe interzise continuă și în primăriile din județ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult