BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT LA MOISEI: UN COPILAS DE 4 ANI AFLAT PE BICICLETA LOVIT CU MASINA DE UN PUSTAN DE 19 ANI DIN BORSA

Un accident de circulatie a avut loc ieri dupa amiaza in jurul orei 16.25 pe raza localitatii Moisei pe un drum comunal, soldat cu o victima.

Astfel, la fata locului, politistii din Viseu de Sus au constatat ca evenimentul rutier a avut loc in dreptul imobilului cu numarul 431B.

Un sofer in varsta de 19 ani, nascut in Italia, cu domiciliul in Borsa, avand permis de conducere de aproximativ sase luni de zile, conducea un autoturism Mercedes, inmatriculat in Bulgaria pe un drum comunal din Moisei in directia drumului national 18.

Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum in curba a surprins si accidentat un minor in varsta de 4 ani, nascut in judetul Bistrita, cu domiciliul in Moisei. Acesta circula pe drumul comunal pe bicicleta.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a minorului, care a fost transportat la Spitalul de Recuperare Borsa pentru investigatii medicale. Din fericire, nu a fost necesara internarea minorului.

In cauza politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Accident rutier pe Valea Roşie. Un şofer rupt de beat a rupt cu maşina o ţeavă de gaz (FOTO, VIDEO)

Redactie

EXCLUSIVITATE: PISTOLARUL DE NUMAI 17 ANI DIN CLUB A FOST SALTAT DE POLITIE. AVEA DROGURI ASUPRA LUI. SE POZA CU PISTOALE PE FACEBOOK (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

ACTUALIZARE 1: POLITIST DE LA CERCETARI PENALE IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT RUTIER LA VISEUL DE SUS. AGENTUL S-A ALES CU O SANCŢIUNE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.