Important

PRINSĂ ÎN FLAGRANT: O femeie din Baia Sprie este cercetată pentru contrabandă cu tutun

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au identificat încă o persoană care deţinea ţigări de contrabandă în vederea comercializării. Aceasta a fost prinsă în flagrant ieri, 29 octombrie, în timpul activităţilor desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun.

Femeia deţinea în incinta unui magazin situat pe raza oraşului Baia Sprie, tutun şi ţigări, netimbrate sau de provenienţă ucraineană, susceptibile a proveni din contrabandă. Marfa, în valoare de aproximativ 6.300 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.



Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă și deținere în afara unui antrepozit fiscal a produselor accizabile supuse marcării, în vederea identificării tuturor persoanelor participante la activitatea infracţională şi a tragerii acestora la răspundere penală.(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

Liberalii maramureșeni au onorat Ziua Națională a României la Șișești

Vasile Dale

FOTO: Au început concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgenţă. Echipa SVSU Poienile de Sub Munte, câştigă prima etapă

Redactie

Tinerii cu dizabilități, personaje principale la șezătoarea de la Centrul de zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult